Златна испания валенсия – Бенидорм, цена 550 евро Новогодишна програма


с. 1
ЗЛАТНА ИСПАНИЯ

Валенсия – Бенидорм, цена 550 евро

Новогодишна програма

Фирмата Ви предлага една незабравима почивка на неустоима цена на испанското крайбрежие: Коста Бланка с посещение на Валенсия.

Цени на човек в евро според вида настаняване:

ДАТА:

ХОТЕЛ:

Цена на човек при наст.в двойна стая

Цена на човек при наст. в инд. стая

Цена за дете 2-12 г. наст. на трето легло

Цена на

човек при

наст. на трето легло

26.12.2012 -02.01.2013

Gran Bali ****

550

690

415

485

Цената включва:

- самолетен билет директен полет София – Валенсия - София; летищни такси; трансфери аерогара - хотел - аерогара; 7 нощувки на база закуска, обяд и вечеря в хотел Gran Bali**** www.granhotelbali.com; медицинска застраховка; екскурзоводско обслужване на български език.

Цената не включва:

  • Новогодишна вечеря: 109 евро на човек /за дете 2-12 г.: 55 евро/;

  • допълнителни екскурзии, които се резервират и заплащат на място.

Допълнителни екскурзии /цените са при мин. 25 чов./:

Целодневна екскурзия до Валенсия: 38 евро

Полудневна екскурзия до Гуадалеск: 24 евро

Полудневна екскурзия до Аликанте: 24 евро

Полудневна екскурзия до Елче: 24 евро

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Условия за записване:

1.1.: Копие от лична карта или задграничен паспорт и 220 евро предплата при записването, доплащане: 20 дни преди обявената дата на тръгване. В случай, че доплащането не е извършено в горепосочените срокове, вашият договор ще се счита анулиран и ще дължите на ТУРОПЕРАТОРА неустойки според условията за анулации.

1.2.: Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 5 работни дни. Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч. в деня на отпътуване. Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.

* Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.

2. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

2.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

2.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни, пристанищни такси и др.

2.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

3. Анулации и неустойки

3.1. В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:

- до 63 дни преди датата на отпътуване: без неустойка;

- от 62 дни до 20 дни: 220 евро

- от 19 до 0 дни: 100 %

* Имат се предвид работни дни.

4. Когато направи значителна промяна в някоя от съществуващите клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 35 от Закона за туризма.

5. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид само на място. Към рекламацията следва да бъде съставен и приложен тристранен протокол, подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА  и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР.

6. ТУРОПЕРАТОРЪТ  е сключил застрахователен договор съгласно чл. 42 от Закона за туризма с номер на застархователната полица за сключена задължителна застраховка "Отговорност на туроператор" - 37-00001131.

 
с. 1

скачать файл