Съединителната тъкан, която е 50% от човешкото тяло естествено се


с. 1

Сириус - Д Контакт: Мартина Иванова 0887628882, marty@svoizbor.com


Продуктът "Сириус - Д" представлява "функционална защита" - сравнително ново понятие, под което се разбира комплекс от съставки, които са жизнено необходими за предпазване на човешкия организъм от заболявания и поддържане на нормалното му функциониране.

Съединителната тъкан, която е 50% от човешкото тяло естествено се самообновявя до около 19 - 20 година на индивида и след това започва да дегенерира. 

Основно на това се дължи остаряването на човешкият организъм."Сириус-Д" е революционно нова разработка, вече доказала качествата си не само да поддържа съединителната тъкан, но и да я възстановява, премахвайки гранулозната фиброзна тъкан, образувана вследствие на всякакви травми, порязвания, операции и изгаряния. Продуктът премахва различни дегенеративни проблеми. Това се дължи на уникалните му свойства да набавя вещества, които по естествен начин след определена възраст не могат да се усвояват от организма, а са необходими за да се храни съединителната тъкан.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА "СИРИУС - Д" Е В ЧЕТИРИ ОСНОВНИ НАПРАВЛЕНИЯ:

Първо, способността на продукта да възстановява и поддържа еластичността на тъканите на всички кръвоносни съдове го прави високо ефективен при всякакви сърдечни и съдови заболявания: коронарна и исхемична болест на сърцето, разширени вени, хипертония, хемороиди, образуване на рани вследствие на диабет. Чрез отпушване и възстановяване на фините кръвоносните съдове в мозъка и очите продуктът повлиява склерозата и някои очни проблеми като отлепване на ретината, глаукома и образуване на перде.

Второто направление на приложение на продукта е при всякакъв вид дегенеративни заболявания и проблеми на опорно - ставния апарат, дължащи се както на травми, така и на остаряването на тъканите: всякакви обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, коксартроза и възстановяване на сериозни травми. Продуктът възстановява дегенеративно промени на хрущялна и костна тъкан (напр. шипове).

Третото основно направление е свързано с възстановяване и укрепване на съединителната тъкан след операции и аборт, с което се подпомага бъдещо забременяване. Трябва да се подчертае особено добрия ефект на продукта при премахване на кистозни предракови образувания в гърдите (които могат да предизвикат отстраняването на гърдата при системното си появяване) и след операции от рак на гърдата. Отлично се повлияват случаи с многократни рецидиви - случаи на незарастване на рани и тъкани /налагащи повторни операции - напр. хернии и др./.Четвъртото направление е свързано с въздействие при вродена съединително-тъканна малостойност на Лупус и системна склеродермия.

Продуктът има много благотворно въздействие и при други здравословни проблеми:

 • храносмилателни смущения

 • намалява риска от диабет

 • хроничен бронхит

 • синдром на Сюгрен

 • затлъстяване

 • при кожни изгаряния

"Сириус - Д" не предизвиква никакви нежелани странични ефекти. Може да се приема от хора на всяка възраст и бременни жени. Здрави деца и юноши нямат нужда от тази "функционална храна" до около 18-та си година.

Профилактичното и системно приемане на "Сириус - Д":

 • забавя процеса на стареене: чрез подобряване на еластичността на съединителната тъкан, въздейства върху подвижността на ставите и плътността на кожата

 • засилва имунната система

 • предпазва от инфаркт, инсулт и хипертония

 • практически опасността от тях напълно се избягва.

Продуктът засега се произвежда в лабораторни условия, което обяснява и ограниченото му разпространение. "Сириус-Д" се предписва от лекари в някои болнични заведения в София и Пловдив. При интерес към случаи, повлияни от продукта, може да се предостави информация и да се осъществят контакти с пациенти и лекари.

Начин на употреба:

 • При употреба с лечебна цел "Сириус - Д" трябва да се приема поне 3 месеца

 • Сириус-Д може да се приема по следните начини в зависимост от състоянието:
  При тежки състояния се започва с 5-7 дневна ударна доза и се преминава към нормална доза

 • Профилактичната употреба е необходима, защото човешкият организъм не набавя по естествен начин съставките, които хранят съединителната ни тъкан.

Тегло

Употреба с лечебна цел

Профилактика
Начална ударна доза при тежки състояния- пие се 5-7 дни

Три месеца

Неограничено време

до 60-65 кг.

по 1 супена лъжица два пъти на ден - 1 сутрин и 1 вечер

по 1 супена лъжица веднъж на ден

по 1 супена лъжица 3-4 пъти седмично

над 65 кг.

по 2 супени лъжици два пъти на ден - 2 сутрин и 2 вечер

по 2 супени лъжици на ден - 1 сутрин и 1 вечер

по 2 супени лъжици - 1 сутрин и 1 вечер 3 - 4 пъти седмично

Продуктът се приема разтворен е кисело мляко, сок или бульон - на гладно - сутрин и вечер (когато с приема повече от една лъжица).

Допълнителното приемане на витамин А или рибено масло засилва усвояването на продукта и е препоръчително да се приемат заедно.По време на приемането на продукта с лечебна цел не се препоръчва консумацията на твърди мазнини (мас, масло, маргарин).

Странични ефекти: само в случаи на доказани алергии към белтъчини или при лекарско предписание за ограничен прием на белтъчни храни.

Съхранение: при стайна температура до 18 градуса или в хладилник - по възможност без излагане на пряка светлина.

Трайност: 3 годиниСъстав: съдържа модифицирани линейни и глобулярни протеини, фибрилярни и модифицирани полизахариди, които са в недостатъчни количества в ежедневната храна на човека.

Цената на продукта е 60лв.

Най-преглеждани

 • Сириус - Д

 • Алкапод

 • Сребърни амулети

 • Масажен стол „Dream Wave 1000“

 • AOK 80B
с. 1

скачать файл