Промоция 2100 лв. Директен внос


с. 1
ТЕРМОМАСАЖНО ЛЕГЛО С НЕФРИТ PLD-6018F.

ПРОМОЦИЯ - 2100 лв. - ДИРЕКТЕН ВНОС

Леглото е функционален термоакупресурен комплекс, който позволява да се провежда акупресурна обработка и на горната, и на долната част на тялото. В долната част  на комплекса е вграден допълнителен нефритен блок за масаж на краката.Гръбнакът е основа на вашето здраве. Не напразно е наречен в Източната медицина – “дърво на живота”!

  PLD-6018 F - многофункционално термо – акупресурно оборудване, разработено специално за отстраняване болките в гърба, гръбнака, шията, кръста и краката, за решаване на много други проблеми на Вашето здраве с помощта на методите на Източната медицина: акупресура, мокса притискане, масаж и дълговълново инфрачервено въздействие. Модел PLD-6018 F осигурява изключителен масаж на гръбнака, посредством своя ергономичен модул-проектор, който моделира изцяло извивката на човешкия гръбнак. Нагряващите нефритени ролки стимулират биологично активните точки на краката и същевременното им въздействие чрез инфрачервените лъчи . Те правят възвратно-постъпателни движения, като при това масажират краката. Този модел позволява цялостна терапия на тялото /от главата до върха на пръстите на краката/.

Инфрачервените лъчи проникват дълбоко в човешкото тяло, /по точно в тъканта на човешкото тяло/.

  Комплексът се състои от външен и вътрешен проектор, което представлява огромен интерес в хиро практиката и акупресурната терапия, която се използва в областта на медицината през последните векове.

  Нагряващите се нефритени ролки стимулират биологично активните точки и едновременно въздействат с инфрачервени лъчи, за да повишат метаболизма в тъканите и микро циркулацията в гръбнака, да свали енергийните блокове в меридианите и да възстанови потока от енергия в човешкото тяло.

  Съчетанието от различни методики е позволило да се сдобием с голям терапевтичен ефект при лечение на широк спектър заболявания.

  Вътрешно нефритен модул-проектор.

  Състои се от блок нефритени кръгли ролки, които автоматично се преместват от главата до бедрата и други по краката, по зададена програма, стимулиращи със специален термичен и акупресурен ефект.

  Нефритените ролки са пълни с полу скъпоценния камък нефрит, който високо е оценен заради способността си да задържа и предава висока температура. На Изток нефрита се използва от векове, заради способността си да съживява и се асоциира като “дълголетие”.    Външен блок-проектор - голям
Състой се от петнадесет кръгли нефрита, които служат да усилят ефектите на дълго вълновото инфрачервено излъчване и акупресура на вътрешните органи и жлъчката. Той е пригоден за всички части на тялото като например: корем , хълбоци, талия, бедра. Има възможност да се сгъва от двата си края. Полускъпоценният камък Нефрит при загравяне излъчва полезното инфрачервено лъчение.

  Външен блок-проектор - малък

  Състой се от пет кръгли нефрита, които служат да усилят ефектите на дълговълновото инфрачервено излъчване и акупресура на вътрешните органи и жлъчката. Той е пригоден за всички части на тялото, като може да се поставя на трудно достъпни места. Полускъпоценният камък Нефрит при загравяне излъчва полезното инфрачервено лъчение.   Пулт за дистанционно управление и системата за диагностичен контрол.

Той е предназначен за диагностичен контрол и управление на комплекса/задаване режим на терапия и параметри, температура, цикличност и т.н./. Благодарение на вградената високо технологична система за контрол, вие ще можете да следите процеса на терапия, а така също да откривате различните технически проблеми,  ако възникнат в хода на работата.   Модел " PLD-6018 F" е внедрен и разработен по последните постижения на /техниката/ на физиотерапията от китайските инженери от 2010 г.       Производство:  Китай

      Proleader Electronic Co., Ltd.
с. 1

скачать файл