Областният управител на област Видин инж. Цветан Асенов направи първа


с. 1
Р е п у б л и к а б ъ л г а р и я

ОБЛАСТEН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ВИДИН

ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА
3700, Видин тел. / 094 /60 57 22

ул. “Дунавска “ № 6 факс /094/ 60 10 76

WEB site: www.vidin.government.bg E-mail: pr_oa@vidin.government.bg

___________________________________________________________________________


26/09/2012, сряда


Областният управител на област Видин инж. Цветан Асенов

направи първа копка по реализиране на три проекта

в община Чупрене

Областният управител на област Видин инж. Цветан Асенов посети община Чупрене, където направи първа копка по реализиране на три проекта на територията на общината.

Изпълнението на проектите включва реконструкция на площадни пространства, тротоари и поставяне на улично осветление в централните части на селата Горни Лом и Чупрене; реконструкция и модернизация на общински път Репляна – Долни Лом – Горни Лом и реконструкция, модернизация и рехабилитация на водопроводната мрежа в Чупрене.

Областният управител поздрави кмета на община Чупрене – Ваньо Костин за трите одобрени проекта по Програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013, подкрепена от Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони, и изрази надежда това да е само началото в благоустрояването на общината.

На изпълнителите на строително монтажните дейности, инж. Цветан Асенов пожела успешна и ползотворна работа в рамките на предвидените срокове.

Областният управител се обърна и към присъстващите жители и гости на община Чупрене, като им пожела дълги години да ползват бъдещите придобивки от реализирането на стартиращите проекти.Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий отслужи водосвет, с който бе даден старт на мащабната инвестиционна програма в община Чупрене.
с. 1

скачать файл