Хранителна добавка със захар


с. 1

Хранителна добавка със захар

Бронхоклир при сухо и раздранено гърло


Билкова формула с благоприятен ефект върху структурите на дихателните пътища.Подкрепя функциите на дихателната система.

Състав:

100 g от сиропа съдържат:

Извлек от корен на бял слез(Altheae radicis maceratum 1:14.6)2.0g, тинктура от лайка(Chamomillae tincture)2,0 g

Помощни вещества: дестилирана вода, захар, етерично масло от мента, метилпарахидроксивензоат, пропилпарахидрокситвензоат.Свойства и действие:

Бронхоклир е серия от билкови сиропи за възрастни, имащи за цел да въздействат благоприятно на горните дихателни пътища. Сиропите със своите съставки и концентрация са приложими за възрастни. За деца „Фарманова” препоръчва сиропи на „Билково царство”.Бронхоклир за сухо гърло съдържа извлек от корен на бял слез и тинктура от лайка, които традиционно се употребява за нормалното поддържане на структурата на дихателните пътища.

Извлека от корен на бял слез има омекотяващо действие вурху стените на гърлото и действа благоприятно на дихателните пътища.

Тинктурата от лайка спомага за по-благоприятното въздействие на белия слез. Употребата на комбинацията от бял слез и лайка действа успешно при раздразнено гърло и дихателни неразположения.

Етеричното масло от мента се използва за подпомагане на нормалното секретоотделяне. По-ниската концентрация на това етерично масло в сиропа позволява дълготрайна употреба.Начин на употреба:

Възрастни – 3 пъти дневно по 1-2 дозиращи лъжички /5-10мл/от сиропа.Препоръчваната дневна доза за възрастни съдържа:460mg извлек от корени на бял слез и 460mg тинктура от лайка за 30ml.Предупреждение:

Препаратът съдържа захар, поради което не се препоръчва за диабетици.Съхранение:

Да се съхранява в затворена бутилка на температура под 25° С на място, защитено от светлина и недостъпно за деца.

Да не се превишава препоръчаната доза!

Не е заместител на разнообразното хранене!Забележка:

Сиропът съдържа активни билкови съставки, поради което може да има изменения в цвета на съдържимото. Но при всяко призводство се употребяват контролирани и стандартизирани материали.Разклатете преди употреба.

Срок на годност:

18 месеца

/Срокът на годност е обозначен върху опаковката/

Опаковка:

Флакони по 200мл сироп

Производител:

„Фарманова” – Сърбия

Вносител:

„Танитафарм” ООД СофияСофия, ул.”Кокиче”4, тел.:028665630
с. 1

скачать файл