Е ежедневно обновяван сайт с много рецепти, статии и полезни приложения


с. 1
Рекламна тарифа
За нас

"1001 рецепти“ е ежедневно обновяван сайт с много рецепти, статии и полезни приложения, акцентиращ върху здравословното хранене и начин на живот. Съществува от 10.10.2010 година и е предназначен предимно за женската аудитория на възраст между 25 и 55 години. „1001 рецепти“ е единственият български кулинарен сайт, който предлага изпитани рецепти, приготвени, заснети и дегустирани от екипа. Други негови предимства са хранителният калкулатор, с който се изчисляват калории, белтъчини, мазнини и въглехидрати на всяко ястие, подробната информация за хранителния състав за всяка рецепта и възможността за въвеждане и съхраняване на рецепти в лично пространство. Сайтът е богат и на разнообразни статии, свързани не само с кулинарията и здравословния начин на живот, но и с теми, вълнуващи потребителската група – козметика, грижа за детето, диети, мода, цветя и градина, известни личности. „1001 рецепти“ има и страница във FACEBOOK, в която ежедневно комуникира с над 40 000 почитатели. Той е българският кулинарен сайт, натрупал най-много посещения в страницата си във FACEBOOK.
Фактите в цифри
Статистика за посещенията:

Средно показани страници за 1 месец

600 000

Средно показани страници за 1 ден

20 000

Средно уникални посетители за 1 м.

80 000

Средно уникални посетители за 1 ден

2 700Показани страници за месец Януари 2011.

Възрастова статистика за потребителите:


Статистика за потребителите по населени места:БанериЦените са с включен ДДС!
Снимки + таблици с цени


  • CPM – цена за 1001 показвания (импресии)

  • Цени на брой кликвания или за период от време – по договаряне

  • Изработване на банери – цени по договаряне


Технически изисквания:
Платен PR материал

„1001 рецепти” предоставя възможност за публикуване на платена статия. Тя може да съдържа не само текст, но и изображения и препратки. Цената за една седмица е 200 лева с ДДС за ваш материал и 300 лева с ДДС при изработване на снимки и/или текст от нас. В цената влиза банер-реклама на статията със снимка, заглавие и кратко описание на заглавната страница на сайта (в АКЦЕНТИ) и споделяне на линк към статията в страницата на „1001 рецепти” във FACEBOOK.


Изисквания:

  • Снимката за АКЦЕНТИ трябва да е с размер 300х180px

  • Дължината на текста не трябва да надхвърля 1500 думи


ПРИМЕР: линк
Платена колонка в началната страница

Това предлагам да не го описваме, а само снимка с пример и цена, защото е близко до банера и няма нужда от пояснения.
Платен линк

Текстова препратка с избрано от вас съдържание може да стои в началната страница само срещу 100 лева с ДДС на месец.


Пример: снимка
Брандиране на рецепта

Рецепти в сайта могат да съдържат препоръка на определен продукт на рекламодателя – след името на продукта се изписва следният текст: („1001 рецепти” препочъва производител Х/марка Х). Цената е 20 лева с ДДС за 1 продукт в 1 рецепта за 1 седмица.


Брандиране на седмичния бюлетин

Всяка седмица по електронната поща „1001 рецепти“ изпраща на своите регистрирани потребители бюлетин с най-новите топ рецепти. Информацията съдържа снимки на рецептите, описание на необходимите продукти и линк към пълните рецепти. Брандиране на бюлетина – цена по договаряне.


Брой регистрирани потребители:

Пример:
Брандиране на конкурси и игри

„1001 рецепти” предлага на рекламодателите си съвместо създаване и популяризиране на различни игри и конкурси. Цени за брандиране на конкурсите и игрите – по договаряне.


Брандиране на видео рецепта

„1001 рецепти” предлага заснемане на видео рецепта с продукти на рекламодателя. Цени за брандиране и излъчване на видеото – по договаряне.


Общи условия

Тази рекламна оферта е актуализирана на 01.01.2011 г. Актуална версия на документа намерете тук: линк.


Всички рекламни материали (банери, текст, други) и плащания трябва да бъдат получени минимум 1 ден преди стартиране на рекламната кампания. Забавяне в извършване на плащането или предоставяне на материалите може да доведе до забавяне началото на кампанията.
„1001 рецепти” има право да откаже публикуването на материали, които влизат в противоречие с българското законодателство и общоприетите норми за етническа, политическа, културна и сексуална толерантност или с порнографско съдържание или друго съдържание, неподходящо за непълнолетни лица.
Рекламните материали, публикувани в „1001 рецепти” са собственост на рекламодателя и той е отговорен за авторски и сродни права, свързани с материалите.
Всеки клиент на „1001 рецепти” ще получи статистика за хода на рекламната кампания.
Отстъпки

Таблица!
500 – 999 лв 5,00%

1000 – 1999 лв 10,00%2000 – 2999 лв 15,00%

Над 3000 лв по договаряне
с. 1

скачать файл