Втори ден – Сутринта пристигане в Италия и отпътуване за о-в Сицилия. Настаняване в хотел в или в околностите на Монреале/Палермо. Нощувка. Трети ден
Палермо, Монреале, Агридженто, Ното, Сиракуза, Катания, Таормина, Реджо ди Калабрия. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди 33.97kb. 1 стр.

На 4 км от летището, недалеч от центъра на Хургада, на втора линия ползва плажа на хотел Grand Hotel Hurghada 4 чадъри, шезлонги, матраци, плажни хавлии безплатно
Хотелът е построен 1998 г., реновиран 2002 г. Състои се от Main Building и допълнителни корпуси, общо 828 стаи: 93 Standard (30 м2, макс. 2+2 ч.), 10 Suites, 37 Family rooms (45 м2), 200 Junior Suites 56.83kb. 1 стр.

Имперските градове
Пристигате на летище Мохамед V, където ще ви посрещне представител на нашите партньори. Кратко описание на тура по време на трансфера до хотела. Вечеря и нощувка 86.51kb. 1 стр.

През изминалото денонощие (28 декември) се наблюдаваха 7 области със слънчеви петна. Слънчевата активност бе умерена като са регистрирани 13 ерупции
Относителното число на слънчевите петна (числото на Волф W) беше w = 73 (по данни на Центъра за прогнози на космическото време swpc / noaa, Боулдър) и w = 85 23.41kb. 1 стр.

1. Спринт за време(К1,К2), паралелен старт 2 до 4 лодки едновременно
Слаломът ще се проведе в единствен манш като се отчита време и наказателни точки. Класирането се извършва като към времето на състезателя се прибавят наказателните точки (1 наказателна точка = 1 сек.). Наказателните точки се дават за 46.16kb. 1 стр.

Йоанна Кокотанекова Заместник директор на Общинско предприятие „Младежки дейности”
Научен ръководител е на десетки доклади и проекти за участие на ученици в Националната образователна програма в Интернет „Ловци на небесни съкровища”, Европейската образователна програма „”Catch a star” 9.71kb. 1 стр.


І. основание и цел на проекта
За Община Свиленград възниква необходимостта от изготвяне на технически проекти на следните подобекти част от общинската пътна мрежа 73.57kb. 1 стр.

Община: самуил
Населено място с. Ножарово кметство: секция №010 адрес на избирателната секция 188.33kb. 1 стр.


Синя граница, разположение на стационарните елементи, вид и количеството на техниката в отделните модули
Интегрираната система,,Синя граница”, разположение на стационарните елементи, вид и количеството на техниката в отделните модули 271.2kb. 1 стр.


X,y от масата на индивида I
Пух. Сега той е склонен дори да прави свои собствени експерименти, за да разбере нещо повече относно същността на еволюцията. Тъй като Мечо Пух знае, че всичко се уповава на случайността, не му остава нищо друго 44.3kb. 1 стр.


Автоматизирана библиотека
По силата на договора за закупуване на програма “АБ”, фирма “рс-тм” оод е длъжна да Ви информира за измененията и допълненията, направени в новите версии на продукта, което правим с настоящото писмо 81.4kb. 1 стр.

Радиосистеми за близка навигация
По своето предназначение рсбн се класифицират като ъгломерни, далекомерни и комбинирани 86.15kb. 1 стр.

Полет от София за Пекин с междинно кацане
Олимпийския комплекс „Гнездото”. Обяд. Посещение на летния дворец Ихъюан (юнеско) – най-големият дворцово-парков ансамбъл в Китай. Посещение на магазин предлагащ богат избор на перли с различен цвят, размери и цени 54.68kb. 1 стр.

Първи ден (неделя): Излитане от летище София с директен чартърен полет за остров Крит с кацане на летище"Ioannis Daskalogiannis"
Излитане от летище София с директен чартърен полет за остров Крит с кацане на летище 1064.68kb. 4 стр.


Учение за ситуацията на планетата Владика Иларион, 18 януари 2010 г
Разберете, че не сме ние причината за всички тези беди. Изключително отрицателните енергии, породени от човечеството, водят към всички тези беди 43.12kb. 1 стр.